woensdag 28 oktober 2009

grappig schud kaartje



Ik heb voor een vriendinntje van mijn oudste dochter een kaartje gemaakt omdat zij jarig is geweest.Daarvoor heb ik een schud kaartje gekozen.Het was erg leuk om te maken.

Het is niet echt een hele duidelijke foto.Maar ik hoop dat jullie het toch een beetje goed kunnen zien.En.... het s bijna halloween!!! ik heb samen met mijn dochter pompoenen gemaakt.


Liefs,

Miranda xoxox


7 opmerkingen:

  1. Hoi

    Ja ik had dat ook met een wcrol dat het rondje te groot is...ik heb een stukje cardstock net iets groter dan het rondje geknipt, toen in het midden van dat rondje het waxcine lampje afgetekent rondom en dan allemaal kleine inkeepjes knippen en dan in de wcrol plakken met tacky gleu! Hoop dat je het zo een beetje snapt :-)

    groetjes norbiba

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi hoi,

    Ik heb de pons e nhet boek bij doe@ding gekocht. Als je het aan marloes vraagt weer ze (waarschijnlijk )wel welke ik heb gebruikt hij is ongeveer 1 inc en het is een 5 blads bloem.

    hopelijk heb je hier wat aan

    gr sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi,

    Ik wilde weten of het nog gelukt is met de pons.

    Gr sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Miranda
    Bedankt voor je reactie op mijn Hoepeltjes, ik wil je het patroontje wel sturen , maar ik heb geen e-mail-adres van je? dus als je mij dat eve stuurt, dan komt het wel goed.
    Groetjes Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Miranda,

    daar ging net iets niet goed, dus ik probeer het nog een keer:

    voor de bloem op de easelkaart heb ik geen malletje gebruikt, ik heb het bloemblad zelf getekend. Het is 6,5cm hoog en 2,5 breed (breedste deel)en je hebt er 12 nodig.

    Groetjes,
    Ellis

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Miranda,
    kwam je tegen in een reactie bij Kitty en ik word volger van je hoor, je maakt leuke dingen en ik ben heel erg benieuwd naar die 'snowman soup '
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen